středa 9. dubna 2008

Další dny volna

Dneska sem měla volno, v pátek mám volno.. jak překvapivé tady v Norsku:) Ale abyste si nemyseli, že se tu jen flákám (což je vlastně naprostá pravda.)- v pátek sme měli norskou slohovku, v pondělí pětihodinovej test ze španělštiny, včera obdobnej test z angličtiny a zítra mě čeká matika. Sou to celodenní testy z většiny předmětů a pro všechny je to asi celkem důležitý a hlavně strááášně těžký. Hm..a můžeme používat všechny pomůcky (učebnice, slovníky, tabulky atd.) takže jako vyloženě náročné zkoušky:)
V neděli k nám mají na týden přijet synovci od Pierra, tudíž Francouzi. Sou to dva kluci kolem dvaceti (to zní nebezpečně:D Ale problém je v tom, že když sou z Francie, tak mluví francouzsky, že!! Takže si zřejmě hodně pokecáme..nevadí, se na sebe můžem jen sedm dní dívat:P

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.