pondělí 9. června 2008

Plnóóó zážitků

..vypadá to jako moře, ale není to moře:)..

Nějakej ten týden tu teď byly teploty skoro na třicítce (prej nejtepleji v Evropě:o). Poslední dobou si tady vážně připadám jak na dovolené..dokonce sem se i pěkně osmažila na slunku..sem teď taková...červená:)
V pátek sem jela s trenérem a kámoškou z atletiky do Osla na Bislett Games (asi to znáte jako Golden League). A to byla víc než sportovní atmosféra! Světovej rekord naživo nevidím zrovna každej den;) Jo a pěkně sem si už ve čtvrtek nachystala foťák do tašky, abych mohla zdokumentovat všechny atletický idoly..a dokonce sem ho i v pátek vzala..a samozřejmě se mi vůbec nevybily baterky po první fotce:P (jak se sakra píše to "nevybily"?? je tam nějak moc záludných Y/I, tak kdyžtak sorry :)
Sobota trénink v tom největším pařáku (tam sem chytla tu krásnou barvu) a pak poslední setkání s ostatníma z AFS z téhle oblasti. Rodičové mi nějak zapomněli oznámit změnu plánu, takže sem měla celý dvě minuty na vytvoření něčeho, co může mezi lidi;)
V neděli sme byli pozvaní k jedné rodině na chatu. Museli sme jet na lodi, aby sme se tam vůbec dostali. Nemálo sem se bála..ona to toiž byla taková rychlá loď:D A pak mě ještě donutili se zapřáhnout na gumovým kruhu a jako že mě povozí..nakonec ale fakt sranda.

Žádné komentáře: